• 0-02-05-1e4e11fdf2f932fb5ae993cf10b2f797f105983cb6304760a47f0f458ba43823_f337bdcf
  • 0-02-05-381cdf81d7e5bbdf5c3ad215c5324fed4d5acedc9eca63a20f084fe5ad672a19_7d37fd4b
  • 0-02-05-02943b6f3cb7ccaecb896fe7b074d7fa9c5700aaa13533fd631793b6a7f9a977_6737be39
  • 0-02-05-af628d5f77e5140e42ba637ed74783509bb54c4a32d66e3d2d8dc9434f645390_17dc5a16
  • 0-02-05-bb73a4d592d26ee9a18a499d6d2b9c53c39b4cdf965144ca5622510512bd71f5_f899cd70
  • 0-02-05-eff27493216046b644fa20ffec08a0645f20b765700695aa3787334fbb1865c6_70f1db70
  • 0-02-05-fa19ce622bbd938e43bcb9caf9ce0d73ff6cc7b02ef756786bb9fadb5ee83ced_10b8473d
Qendër
Te Ish Gjyqji Qarkut
Shitje - Lokal
E9953 150

– NJOFTIM –

IPEN LOKALET ME QERA OSE SHITEN në qendër të Prishtinës.

Lokalet gjenden në vendin më të frekuentuar të qytetit, afër Komunës së Vjetër dhe Tregu i Gjelbërt.
Lokalet janë të madhësisë së ndryshme, por mund edhe të bashkohen. Sipërfaqja e lokaleve fillon nga 16 e deri në 35 m2; në total nga 150 deri në 160 m2.

Lokalet janë të përshtatshmë për veprimtari të ndryshme ekonomike/tregtare (zyre, ordinancë dhe përfaqësi të ndryshme).

Çmimi sipas marrëveshjes.

Për më shumë informata, kontaktoni në:
Tel: +383 (0) 44 642 999