• ade32f4768e7792703a529cef443bbb92e6e37cc67e42e4dbb7abae11771aa5a_full
  • 439baa60620fee44367bad4788d5a088c89bd74f30df50491f9d091d6e9d5980_full
  • 0d1cb680a676cc9b2e44601bc4f5102673d43a69b10decd224962f6949fc8e17_full
  • 25e38520c52bed96b87a3b0542aed1b14892efa638164000b80634012852530a_full
Qender
Ipko Qender shitje, Franz Bob, Prishtina e Re 1, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E7625 50 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-III-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0304
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2