• 6b8ec6b06203804791f791b8342e728af164cdd9fcd73112db535cc5bb38ac0a_full
  • 47de9a6c9d782ef65b0970eb301b849c739607144433a01e1ab7640ac38e2858_full
  • 79cde98689cd30a3047ce9e644fb582f60f47b3ddcb75ee083268ba0f8caed6a_full
  • 32ab881a6199f7764040ad67df50c8a7e3ae2a42c9b79b067b98e3f7b2b74d22_full
  • 0e1734cdd26efd481e315618c81cae8470d963ba4bf3a5d053abb45481d6c79e_full
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7606 80 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-IV-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0297
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2