Parku i Qytetit

Ndaj sipas:  

Qendër

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi kati -I-Shifra: E13597Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399 700

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Parku i qytetit

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhine, dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.kati -III- Shifra E6619 Tel dhe Whatsapp :+383 49 399 600 +383 49 399 700.

Më shumë
90 3 Dhoma

Qendër

Qira
300€ - Banesë

Sallon, kuzhinë dy dhoma gjumi,,banjo, ,ballkon.kati -IV- Ngrohja qendrore. Shifra  E6192 Tel dhe Viber : +383 49 399 600 +383 49 399 700 Banesat e…

Më shumë
65 3 Dhoma

Qendër

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi kati -VII- Ashensor Shifra E11126 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Qendër

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma  gjumi , kati –V- Shifra E9001 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
75 3 Dhoma

Parku i qytetit

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira Kati-V- Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0553-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 3 Dhoma

Parku

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0538-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
65 3 Dhoma

Parku

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira Kati-I- Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0534-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Parku

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0529-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
70 3 Dhoma

Parku

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0418-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 3 Dhoma

Parku

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Kati-I- Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0383-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Teatri

Qira
280€ - Banesë

Banesë me qira, Dy katëshe Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0360-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
70 3 Dhoma

Parku

Qira
350€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0322-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
65 3 Dhoma

Parku

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0305 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
70 3 Dhoma

Parku

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Kati-IV- Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0297 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Parku

Qira
230€ - Banesë

Banesë me qira te Isa kastrati Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0295 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
70 3 Dhoma

Parku

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira te Ambasada Zvicerane Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0291 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
45 2 Dhoma

Parku

Qira
220€ - Banesë

Banesë me qira te Siriusi 1 Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0280 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
2 Dhoma

Parku qytetit

Qira
200€ - Banesë

Banesë me qira kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0270 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Parku i qytetit

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira kati – IV- Pa ashensorë Te sllovenia e sportit Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0179 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat…

Më shumë
55 2 Dhoma