• 0.02.01.7bd234da4408293802518509a8933600ad2aa4588778306db62381af8ce2e196_full
  • 0.02.01.273db8b892f9db7382970534b9387b2f75b05c05ceeddd07883c42363c67f765_full
  • 0.02.01.d3ab3b132e8bd9bc915dace48ceca80bbd2b940b11c54fe1262d5140e59c9960_full
  • 0.02.01.ae092e24d4f7f101e68b8a3e7d8f5d30d50e9330f3bb26d98220cc2767641aaa_full
  • 0.02.01.7a1371dd8161142b13b3784bc73361456af04853a82d7f787a553e6045a8ce47_full
  • 0.02.01.290d0fb535a61643f17aec632deaf1f1a6eb3602ac2609c2d2b93834681ab5e5_full
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7948 60 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-I-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0383-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2