• 0.02.01.44b3f3f32ae32ffa2ae678d028e71ba55aab2faf73b2fb320ad55c1f8bd4b97a_full
  • 0.02.01.339ea427f04c5e576aef198caabfc78631f300202e48af593e576be799f17d0c_full
  • 0.02.01.d56e248e9b8c33b1ecd09d0a18e89d6a873c9c01d464258c23ff15d858fa724d_full
  • 0.02.01.298b9505868cd3364e060d1c9a0ce68e1bf7df76d0a6908ba169f4564d472209_full
  • 0.02.01.ce180898b000047d3f3faef0a884cebac53638c86c732741646f75796129f40b_full
  • 0.02.01.5b19bb6bfe00431ca01a629fa30369e0ea1f08865a7a1b9864f9ba9d87da0d00_full
Dodona
Dodona, Bajram Kelmendi, Vëllusha, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 210€ - Banesë
E7988 55 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0396-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2