Arbëri

  • bb942046fe4c06b2616144a082948aceaa2ee9122115cf44e87b958cb3faa0b5
  • 79dd03fcaf9022c4bd2235e41614ed907732cf966269f7c5800bcbaace9f458f
  • 5b3786f543aec7f81e88b73673b86041e20e93d54cf0c46efe90f1775290f60a
  • 28926b3cd08f6424f8ff72edcd758b34e5dba447a1584b21e563675d34aca390
  • 381013dd8ba6a3bb095803b5a2602ab7e0678a7fc6da97276bac7e5e42cad8f4
Arbëri
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
400€  
E7972 60 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-V-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0392-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat