Dodona

Ndaj sipas:  

Qendër

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhninë, një dhome gjumi kati -III- Shifra E11170 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Dodona

Qira
210€ - Banesë

Banesë me qira Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0396-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
55 2 Dhoma

Dodona

Qira
180€ - Banesë

Banesë me qira- Kati perdhes Sallon me kuzhinë,banjo,koridor. Shifra -0249 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 1 Dhoma