• 4c141fb48ca4ed0d445d4de70817d45c2f2245b91b48b87bd795dfe4af96924c_full
  • 105ae51cd30b932ee523de5006c272a9ccfb43efe0479a12e5f564e85258ef6e_full
  • ed167dbefb715b91550f0debd1e43f4c5048b2349a8d67e65c45df6d18e2880a_full
  • 5dd5ed5aa98c9dccaa1d91446441179ed88abc13958a98331d60adae1323124c_full
  • 7f970208b624424ac702e382459b0b4a2c2ac14f121d5790c9ff09dc4af68d48_full
Dodona
National Theatre of the Republic of Kosovo, Mother Teresa Boulevard, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 180€ - Banesë
E7413 50 1 Dhoma

Banesë me qira- Kati perdhes
Sallon me kuzhinë,banjo,koridor.
Shifra -0249
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat