• 907cc341a74c260305eed0f7ffac5077c48fe16d1d013472911d0e94643513a2_full
  • 17ed0161a8279cfcabffbf1866127b15192e7b4e7c70675a4b6fb6897ba4704f_full
  • 2f6d4812d0be45106319bf942ad4780fbeae12047fef5cf9068d9ca8382a26fe_full
  • 00dba6f51056a3c8ed7bd555661ffc5fc50b5bbdb8acee650a0dcfc187f9139c_full
  • 016adec8f45b6f672059be73147bc2c633711505f71baa5475538d392af3c817_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7419 60 3 Dhoma

Banesë me qira,Mbrapa AAK
Kuzhinë,tre dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0250
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat