• 13092164_233643186995029_6909971565904666403_n
  • 13095819_233643130328368_770423230743492313_n
  • 13077090_233642936995054_2828087885622026924_n
  • 13151582_233643156995032_3046302110556245908_n
  • 13124913_233643173661697_1074199850995417411_n
Lagjja spitalit
Lagjja e Spitalit, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7439 80 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor,garazh
Shifra -0258
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat