Lagjja e Spitalit

Ndaj sipas:  

Lagjja Spitalit

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E10089 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
75 3 Dhoma

Lagjja Spitalit

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi kati -X- Shifra E9602 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Lagjja Spitalit

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -VI- Shifra E9358 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
75 3 Dhoma 1 Parking

Lagjja Spitalit

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë tre dhoma gjumi kati -VI- Shifra E9093 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
110 4 Dhoma

Lagjja Spitalit

Qira
330€ - Banesë

Sallon me kuzhinë tre dhoma gjumi kati -IV- Shifra E9104 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
100 4 Dhoma

Lagjja Spitalit

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati –IV- Shifra E9063 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Lagjja Spitalit

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0370-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
65 3 Dhoma

Lagjja spitalit

Qira
200€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0290 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
55 2 Dhoma

Lagjja spitalit

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor,garazh Shifra -0258 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Lagjja spitalit

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0231 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
70 3 Dhoma