• 0.02.01.99f71ed2ad6927db6b847ef534e81c3c06ba7d8408f74a3fda62449e618283eb_full
  • 0.02.01.70957c8ab3548e9c6f8f7d62d19b8b824b0fd585e8e7c0bdc0776a09ade6e6a1_full
  • 0.02.01.32540d82d77bb0061493b8b45f33e816e16a90e71d24c175265e5e7185c4e7fd_full
  • 0.02.01.aba6974caadebcd706bfabd1f6cd3d7985dc587510ba99ee783b7263e1f5cd22_full
  • 0.02.01.08c0a99fbe64b111e3f9e1381ecdc956b0bde31e7cde8dba769f53e106d804a7_full
  • 0.02.01.7d06e1611f72b9a7cc77a8c2fdd87376fad4ca1b0e5e37f1200631ca49d8d3df_full
Lagjja Spitalit
Lagjja e Spitalit, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7845 65 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0370-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2