• 0.02.01.bbed606a763701e6b76c616f7d901d1bf2eba0a43b44421a0b2aa7d7fa7b9dde_full
  • 0.02.01.cc2299830b4af32027446afd87d1ce9e3766bf0255fb46eb7817f5879b074b04_full
  • 0.02.01.f36d6a13a8243a9662b44572940885bcb22e4dfcae56953f5bf4de2e344a767b_full
  • 0.02.01.834a763784e81c575826429bb1f5e07ad2358c8e890c2798c962b75c4a2240eb_full
  • 0.02.01.33014869b3d1cf15254bf54df84f1de54259bf5234651854aa7322137f425e7a_full
  • 0.02.01.899acdc51b2146c5b5e1dfd2ab2f9b63f9b6564dcbdce2e7df235e2e1e4375ca_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7665 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-II-
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0316-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2