• ac7e9c2db29755ad559b65cf3550a9a7d2bcbad5066d6f7fae7622a60192a4a0_full
  • 1a513265be3ee0123f4ef142cb87ff5d25cb3ab9a5b459035f7f86c1678892cb_full
  • 36bcde5e111a440d300762741e6e1b28d906828d815ec0745121a7ccd38b1811_full
  • b35398013e2d8af3e802c34236a5ef6608b94006821921708171d4aa6f8634e3_full
  • 9f96a20055e5b1f6f9e53a5d7890e9c9a24a9cf90cd515288e1e81f193299182_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7656 55 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0312-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2