• 0-02-04-1efefe6933e3135825ef0b576d71076d5579f2e23a6f521bd7e920ed3d3eb90a_ce36cd4
  • 0-02-04-885e839fd045afe32f194ece1f449da6e17358bac0f267d3ceff9a583c561f93_73b25645
  • 0-02-04-d5e1d0370751d1345c66c566e5681cf79c78c770be1146389f25933475070424_d9476b0c
  • 0-02-04-c598aa92ccd44df57c97ac3c356d98330675651da2946acd18469e63f735cbd7_649dd63e
Kalabria
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7635 50 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-IV-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0309-0
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat