Sllovenia sportit

  • 5dd9ce5d3a98a8ba62d79674c96340c064caf1cc373fa3a928311d433f8f56e3_full
  • fb0e8560e7d098fb40a7f6c265adf1bd29c9da5d1c9c54aaef0d8836c02c82ee_full
  • 6b9696f0ed0dd59a62a3ae6266190b11b5d7745c3468e172ee1d7e8f3bda8043_full
  • ca354994d5d5518450178a7ab58f4b1a6f12e0894c50ea025c693064eddba39d_full
  • 755c822c0355607e248bb5635a08fabc5677103e0a8c24a66566fd7d025e584a_full
Sllovenia sportit
Ipko Qender shitje, Franz Bob, Prishtina e Re 1, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 270€ - Banesë
E7649 50 2 Dhoma

Banesë me qira te Sllovenia sportit
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0309-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2