• c80a4cf1bac884372f2d85f36ef1d7488d9c902b7012693bdfe454ce92e18045
  • e62435ebe780e771a4ef360fd28bbc8b716901287bd3c01af85bb9ad2c125ec5
  • 824c9830fb62bdbbd81ace140f0dc5133e18023f886a47842f0049ee2d952c1d
  • ada251eee1cdcfa1595c993ece1d36ffc92c3d65b34700a78cef4e499df8a07d
  • c7469d5d7f52590c62026c9dc83992069fc034285c89f244164d4c9ef472b385
  • cb7623ff1e2bccea79a6c56a87c765dd388d40d10874b11865ac8ae2897e5416
  • eb7855e96875adc908d0c567eca4cfa5ae90f3121fb24c0b87aeee48df02700c
  • 2880c645dbaf92311041ed54b30a0d9f5963bb91869126b20bccb145822a338e
Lagjja spitalit
Lagjja e Spitalit, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7336 70 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0231
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat