• 19499ac21dc3a2a325924b50f00d949879d1ffe668b3d131de65c50d93e2dab6
  • bba5c44be3d8d6e88f50b8ccf0f7949b56b0c5380edc2e489170331f7320b172
  • 707fc17fd1d4516df87f6c27211d5ea00edf510b66a3e791ef7730c691c6e678
  • 8758b7651c605836667caee4a64ece8e5f48a713a0979b0cfa4528dde82770ff
  • f40dcb1e90925e48a10cdca9402963ce21e81a5ff87b0cade6aa9e6ea5a17b33
  • be8c547b63f813364f9f24dffb4fa8251f5685d8fff7350a3143f3bf4e15f505
Bregu diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7322 2 Dhoma

Banesë me qira te rastorant Davidoff
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0228
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat