• 31d44bd0eb0c39e55bbdc4ee17875146d2fd7d2c079a36cb961b09193d78ee10
  • 08d4a178664efdfe1cfecd87ebc6246804158b34e588e52b6f4d405d93f5acac
  • 961166af86a217d2df6c9c6d018e40f8cb3a8e8e97886f118baf1fc89e5a7cb0
  • 29b4054196c2e4c76c014b4d269e5d6ac155f848b5480c3cf518ad26710555e8
  • 2c4bdebefd0166fad55dfc53f99a6e293dc3b0a0d4f2a5f1ec1797755a9f5c55
  • 2081cd73a82ac3003ed5cbc4a2136041d8b7df33405a976e8d43f8faffc49dfe
  • ebfa644b53456543847a7e2c1d0544283f27930bb785d95733da7f72b791fdc1
Tophane
Tophane, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7309 3 Dhoma

Banesë me qira kati-VI-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0227
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat