• 93f958f7aeae69897d8f83bca81c795e4868ff281ed4e3829b262008c866fd66_full
  • b0cd6be09e62e0cb881f7e17a26fb99a93d311b333dda6b32be43a37060a0d5a_full
  • 0fe0646e854b7f3fdb2f92d3fbabc751a32eefd0933fe8e994efd004be35467b_full
  • 9b7d53c9f33a52b7f346afc3ea028c9b6c601bda85c15256d7ab990f64207f22_full
  • 0b519cbda450d75a768312fcf9fc9ab199b2cbf81de62f1083194eb9d3925df9_full
  • 8713ba3cad33f03f7ee091e24a2d6df5142d32932651e89d962b37cb69392db7_full
  • 6314bf34756cfbae025aef299529ec46dcd381b24883ead0cbb2457d812b69f7_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7301 50 2 Dhoma

Banesë me qira te Fontana kati-II-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0225
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat