• a7be9c67b43d12ee07cffc67655fd76d70893da9c43191a0f09940e073db0fd5
  • a360f3a4131ba9c59c4f8d31c6fef0a7814c7524cd067f613a9dcdb1aa0477e7
  • f56c56713a7150aff5fa43ff7ddbe84b7eebbad5683b7ac27819157a99e8d521
  • fa095840d13d11fe98f4f9870d4aec174d263550d3524f8cf5366122d6be1aa0
  • fb9391f201c7cfdb9e36b20f3cff9ed85e222750a0e0406409d62e04276c53e8
  • cef8828aeeb5b6173752c9cdb1c7c7e141d32f8739e5571805e7c80db4bd3ee3
Teatri
Teatri, Agim Ramadani, Old Town, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7293 70 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0222
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat