Posta e vogel

  • 7dd12ec2980e734d8d0e38d8585c4cab332e6689ea730bdf844f8449d3ad1c95
  • 2983b9ae661f6eacab53695cfe3fac61aa420241fc36a1ed03a3891e0ed90650
  • 03859edb6c79030d2c2f6b6ed42fa67dcb06bcdd5d9d5bb54e267d10791f7376
  • 18a539b43eaee5e8ba1a246e098e3707d3b2cb85f9c8a3c85eabd7bc6c98470b
  • 16856c70a7b79b3d5ae9d16e7ce7681aa3d3718b1d66fed60e6eba65752043ee
Posta e vogel
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E7342 60 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-VII-

Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0233
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat