• 2ed2759721c26fd0121402080783e1912c3d167ce91e5466449a4678335d4132
  • 18f9dc21df2cf18761af82006bb561eaf4ce4e1f84dfb40ea2d5d897fa151c03
  • 550ae4b980fa33657558d97cd1104e39ffb8fc2381d66b8f0ce65fa305bd5462
  • 6904f9c2cb8af64b09ae4968679cecac4ed7def0bddb7a7c2b2e84ee97cc9c41
  • ee1d2d5c82f3158d21d5be0ec741bf1878f4e455df628d0307ff1eeecd5e85c3
  • 3d6c4c1f537dd4695addb7776a74860b2aabfb77009a04fae8be7d9091caa389
Lakrishte
Lakrishtë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E7349 60 2 Dhoma

Banesë me qira afër Procredit Bank
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0235
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat