• 0-02-05-f7d2ad294960bd86f2ac04947fe8235fe975fcc3c62ab196e9ef9afd1346fd2d_508d0abf
  • 0-02-05-d272a5f5142798a6c210e77b0886f10bc7e6272edc5ad7996aa04aa243cedeab_b34f256b
  • 0-02-05-095519271cc2b3fc2831b0d381629620ff18ad1526221ae7f3fbe817aded7021_8f294cc3
  • 0-02-05-f8ff60e6ff77927b423c043c6799204a6ae8ebb277f22ea2bd0fcac85c3812fe_23760e36
Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7354 60 2 Dhoma

Banesë me qira te Royall
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0236
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2