• cad14d303b9ce0dc451e579ad3a5d9ebae680e8ac9ab3358bc31db8ed262333f
  • f6b3943f2274628fa6d32ff6af18daf313d93529f600344cf2fc569b2284cbd3
  • 7e75cfecd93ecae428e13e0b85bc75fd7accecc6330dbfe8f82f5e857c95339d
  • b72315e89ae18ce7095a4a34ac110c7c90ccd7f0f15501b907815418c897f569
  • ca0aac7cb9fbf6d28514d56bfa4b3a574212ca29a98f1ddec5a6162e792e9d23
  • 52ba145e5dc3b1dce33542c6925b1755abc82401fe06567e494de9e6c5bf8348
  • 097f0f49ddcf7018a2f993c0c013785b5d84bd96c0231f8e7c5eee7105c1c385
  • 2a0bc3f850cffd6fac9cc0cca08e9fc144b40ceb9ab6c0cf3096ef11d805a0a8
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E7369 65 3 Dhoma

Banesë me qira te Santa
Sallon ndaras ,kuzhinë,një dhomë gjumi,dhomë pune,banjo,koridor.
Shifra -0237
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2