• 13010607_228637627495585_6126064347422265615_n
  • 13062459_228637507495597_3445354159886677305_n
  • 13055494_228637834162231_3443297530365982565_n
  • 13062473_228637657495582_7611722363783363465_n
  • 13087894_228637894162225_2859653075401344390_n
Bregu diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E7382 60 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,një dhomë, gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0241
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat