• 983c0643c6d7d9e7af82c023858643c70930ec8997f9f108a3d2f856ae463935_full
  • 70fa383429a18d14ad5d4bcb929595806bbcdcf32d2e8be03e19b1928f198da8_full
  • 5618821e72f294927c333dc855b6188107d7a6dfc49377f225b37e29fef06a95_full
  • b7e94aa9a05c693e860cb3aedf6f2a53ac7c5dbf871a792168eda0e90597d053_full
  • 14272f86897d65f6c099eba6bf689857b4fafb1e1b39b1f1e4a3b6195cfc3448_full
Qendër
Ipko Qender shitje, Franz Bob, Prishtina e Re 1, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7388 60 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon ndaras kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0242
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat