• af54fd31c84f1d20ad03774edaa82042df0f1c2c36d485920cfd5387f82ed64f_full
  • 3915a9624ea230cbf7981ed8f33a378b9a530a3ee4923b8244881365f0bc6a67_full
  • 02a0b33bbc35003e2796ec19987a970e083df8b3a756f8b4425e4690c0af025c_full
  • 631316a846e6617d9b73fc571f2204b4e7461fa1ea87aeff996732e91fbc8d37_full
  • becd36cb00e638de824296d92eb203cabaabd917e727a67308fcae1d61409ccb_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7394 3 Dhoma

Banesë me qira
Kuzhinë,Tre dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0245
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat