• 526762d314748ed0626ff7affdf8213c71b0e78f046e61ff9a682a2480bacb3a_full
  • 73e618f3360ca4a1f27b99835a920a422716d955ad9640d62938f571ed24d4c4_full
  • fb38a3e2c2a380cfa3725c6817eb0d33a8b803b49699efb3a75a15b69e29913f_full
  • 66e040d2ddd29814352f7365af127bbc4880b6011ae66eeb2d7400b574f867be_full
  • 15f5f7dc39c9adc6727566f1c6e51be0a29d1233395f3d12aae6f3a75b93f8c4_full
Bregu diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7401 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0246
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2