• 0.02.01.d4e4dc920c38ce34e5f17f6c2f1c9259289e9b089945496dec9c5f35fbf4d25d_full
  • 0.02.01.d244688673bb1b512dc8403dba9fdecb00b88e7bb9b83445b9e342b4b6f9100a_full
  • 0.02.01.7dedd4370a0126469624acd0be3b7af3819fcb36241d89fab2c29ea48faabce4_full
  • 0.02.01.eb4c3c2fc17fe119c72c319302778c746fd575d53a7facb39bd6f0124c998edb_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7406 50 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-II-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0247
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat