Mat

Ndaj sipas:  

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II Ashensor Shifra E12718 Tel dhe Whatsapp  049/399-600.  049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi kati -I- Ashensor Shifra  E13911 Tel dhe Whats app 049 399 600- 049 399 700

Më shumë
55 2 Dhoma

Mat

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi . kati -VII- Ashensor Shifra: E13889 Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399 700

Më shumë
50 2 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -VIII- AshensorShifra E10185Tel dhe Whatsapp :049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma

Mat

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.kai-V-Shifra E13377Tel dhe viber :049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
60 2 Dhoma

Mat

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi kati -II- ashensor Shifra: E13560 Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399 700

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati VII me i sipermt Tel dhe Whatasapp 049399600 Shifra E14011

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  ballkon , garazh, podrum kati-II- Shifra E9338 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600/049/399-700

Më shumë
90 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon kati -I- Shifra E 7914 Tel dhe Whatsapp   049/399-600/049/399-700

Më shumë
50 2 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – IV- ashensor Shifra E12328 Tel dhe Whatasapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma

Mat

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi kati -V- Ashensor Shifra E13855 Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
2 Dhoma

Mat

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi katui -II-Shifra E9714Tel dhe Whatsapp :049/399-600 049/399-700

Më shumë
50 2 Dhoma

Mat

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II- ashensor Shifra E13732 Tel dhe Whatsapp  049 399 600 – 049 399 700

Më shumë
55 1 Parking

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi kati -V- Ashensor Njëra dhomë e gjumit mobilohet sipas kërkesës Shifra: E13552 Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399…

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
260€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi  kati -I- Shifra E9245 Tel dhe whatsapp : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
75 3 Dhoma

Lagjja Mat

Qira
230€ - Banesë

Banesë me qira-Kati i parë. afër Maxi 24 Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon. Shifra E5964 Tel dhe Viber: +383 49 399600. Banesat e tjera mund…

Më shumë
60 2 Dhoma

Mat

300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -III- ashensor Shifra E13249 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
90 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati –IV- Shifra E9230 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
75 2 Dhoma

Mat

Qira
380€ - Banesë

Sallon me kuzhinë 3 dhoma gjumi kati -VIII- Ashensor Njëra dhomë e gjumit posedon banjon , dy dhomat e gjumit tjera mobilohen sipas kërkesës Banesa…

Më shumë
115 4 Dhoma

Mat

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VI Ashensor Shifra E10199 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
65 2 Dhoma