Lakrishtë

Ndaj sipas:  

Lakrishte

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – II- pa ashensor Shifra E12254 Tel dhe Whatsapp :049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë  një dhomë gjumi, ballkon , kati -VIII- Shifra: E13322 Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma

Lakrishte

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhome  gjumi,banjo,ballkon kati -III-Shifra E8542Tel dhe Whatsapp :049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
65 2 Dhoma

Lakrishtë

Qira
330€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhina, dy dhoma gjumi kati -I- Shifra E13869 Tel dhe Whatsapp :049/399-600 049/399-700

Më shumë
3 Dhoma

Lakrishte

300€  

Sallon kuzhine, 2 dhoma gjumi, 2 banjo, koridor, ballkon, Kati -VI-Shifra E9348Tel dhe Whatsapp+383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.kai-V- Shifra E 7512 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishtë

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira ,kati -III- Te Procredit Bank. Sallon me kuzhine 2 dhoma gjumi ballkon. Shifra E 6488 Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399…

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi dy banjo kati -VIII- Shifra E9912 Tel dhe Whatsapp :049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon, tre dhoma gjumi, kati -IV-AshensorShifra: E13492Tel dhe Whatsapp+383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
105 4 Dhoma

Lakrishte

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -I- Shifra E9560 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – III- ashensor Shifra E12670 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
75 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – VIII- ashensor Shifra E12432 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III Ashensor Shifra E12410 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – III- pa ashensor Shifra E12157 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti…

Më shumë
75 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon dhe kuzhinë,dy dhoma gjumi, kati-VII-Ashensor Shifra -E13504 Tel dhe Whatsapp : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Lakrishte

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -IV Ashensor Shifra E11565 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
70 2 Dhoma

Lakrishte

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – V- ashensor Shifra E11328 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
70 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
330€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -IV- Shifra E9624 Tel dhe viber : 049/399-500 049/399-600 049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E10629 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
75 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon ,kuzhinë dy dhoma gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E10648 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma