• eb94e6826b74660f7d584b82fb572d55b9d8067a919df17041ff2c22b002ff2f_full
  • fcfc109508fc3e29201033d66802a9072bee33b75d357cbf87e623c3d6b9aedc_full
  • 0861163db69bafe9e38624ad2854958e9addd684a5deef52af6f23bc2262ecd0_full
  • a691eaae5fb17cddd235d44e0191ad4514840b867bebcc05e784623c70937a83_full
  • b37c1e195998bf8d86308ee3999f2f8cfb3dd3ee392bb7a91e6a1008a4ad8d28_full
  • 98c608e2a45a65c1c4274de8d41216fe978ccb1ad309caf14d9891daa9921e86_full
Lagjja spitalit
Lagjja e Spitalit, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E7580 55 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0290
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2