• 5de97dc19ec4372bf4f2dcb9b267f7d8d20719a4d0f9aba6d4d69167f5387ae3_full
  • dab834f0061eaf396355a35f04b3ce7346f22eeb4506acab1bedc43b23223830_full
  • 4748
  • 4750
  • 4749
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7586 45 2 Dhoma

Banesë me qira te Ambasada Zvicerane
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0291
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2