• a3e7ea1980fa2f3652f7f1a094f38fa01183daa6912de1ab5a5885aaae4e5b69_full
  • 0484a54785ed0b785157a93010ec12d6d58f7561e9f4ce4a3f96596972ca7bb8_full
  • a4adedb0fc8dc870c9e74ab7b5ee2c0ede7f6ca02dfe16a3fd3adfe3c3d9f560_full
  • 5149e444abbf9156d9326cdc3601cbfd4318518b6b6546d358995b4071fabc39_full
Germi
Germi
Qira 200€ - Banesë
E7591 90 2 Dhoma

Banesë me qira te fushat e Tenisit
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0294
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2