Tokbahçe

Ndaj sipas:  

Germi

Qira
200€ - Banesë

Banesë me qira te fushat e Tenisit Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0294 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
90 2 Dhoma

Germi

Qira
200€ - Banesë

Banesë me qira – kati -II- Rruges per germi te fushat e tenisit Sallon ndaras, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0183 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700…

Më shumë
50 2 Dhoma

Tokbahçe

Qira
230€ - Banesë

Banesë me qira . Rr.Ismajl Dumoshi , afer Shkolles Gjergj Fishta Sallon , kuzhine , nje dhomë gjumi, banjo. Shifra 1587. Tel dhe Viber :…

Më shumë
65 2 Dhoma

Tokbahçe

Qira
240€ - Banesë

Banesë me qira ,kati -II- Rr.Ismajl Dumoshi , afer Shkolles Gjergj Fishta. Sallon , kuzhine , nje dhoma gjumi, banjo, Shifra D-1249. Tel dhe Viber:…

Më shumë
65 2 Dhoma

Gërmi

Qira
200€ - Banesë

Banesë me qira, Kati-II- te fusha tenisit Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra E7932 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
50 2 Dhoma