• 2938c246d752649a69d38f917718a2c5d1654fcb4a8fe756b9314d2ec9350590
  • 70da46f42e3cc8bd442f194866ed12e90b2efb7adb06923a971ddaf3127d2bd4
  • a64056d6b3f1b0613f1901f211992750304857e9fe145dd14c27a2640547fb87
Germi
Germi
Qira 200€ - Banesë
E7119 50 2 Dhoma

Banesë me qira – kati -II-
Rruges per germi te fushat e tenisit
Sallon ndaras, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0183
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat