• 74a548444e516fadf14f5245678e39656e3867b08b5c27c69980638d72a9cae1
  • 2ba4718417c5de48afc27d8b0f5ffe532899a5f09b02b5ac2ae6c67ce69489ff
  • 3a59d5a0a567fce1455783e21a0633ec1f57c7ab4fb02a4889340cc41a1724ee
Te Qafa
Kompleksi qafa
Qira 230€ - Banesë
E7135 50 2 Dhoma

Banesë me qira kati-II-
Sallon ndaras, kuzhinë,një dhomë gjumi, koridor, banjo,ballkon,është e përshtatshme edhe për zyrë.

Shifra 0184.
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2