• 0-02-05-7a483294d691e09289c94b72e495ab38cd3e1b1284ed62621410886647bd7ba8_7fa2a7c6
  • 0-02-05-a5b62299b472fb36aed73476726aeb1645f9dd50c0efe97b61d9321b1170fe5c_336473c4
  • 0-02-05-c8bdc771d657321f68122a529020b80f3ef66465c8c2fa4a2f851359e7d7adc7_ef45e3b3
  • 0-02-05-d05ffe6886c3ae6c1a24fd149262c9e2f8c6dfff489c8d402fa2eeb7a0e2ffb2_632a1c71
Qendër
Ipko Qender shitje, Franz Bob, Prishtina e Re 1, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7145 60 2 Dhoma

Banesë me qira
Mbrapa bustrit te zahir pajazitit
Sallon ndaras kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0188
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat