• 72442969c535b20f0dacdfcd12333ca3b637c2384ceee71f89b4f1c97e49e989
  • 8b37099fa1c5c6bcf162f261e92d62647301682d021a1106952436d02bc8f32c
  • 883e3c4362eed1f12d9b6817cea6ee09f4c5b34638a6905dec8a04b75f5ef319
  • 119e4d1121775865810e7511f20da35d39d3ed558db41e9fc5f4bd2864fd5867
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7150 60 2 Dhoma

Banesë me qira Kati -III-
Në dardani mbi Galaxy
Sallon ndaras  kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0190
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2