• 0-02-05-0fac1aabc1f7c1a9917d87e779d7de63cf4456f54f1a82454f889abbb45f8722_7dc11ece
  • 0-02-05-0dd5fbd152104b133d50a89b58e1f4731092673085f590e62ef48e1d3ab006f9_405a7fcb
  • 0-02-05-5ec3292d394864e085facad46418dc57318dfa5bf40fb962ec209f5072c038f4_cbece9f9
  • 0-02-05-517f34a75cadadd554aac51788445db41dcf26d12d9fb9f3edb9416550f8ebee_e60b3f7a
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E7155 55 2 Dhoma

Banesë me qira, kati i V-
Te Banesat e fitores.
Sallon me kuzhine ,një dhomë gjumi,ballkon,banjo.
Shifra M-1656.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2