• ce5685694e0a8239d331d129ed6958db2ab12df97ce8ac35284c22f0d14fa3ca
  • 32c88ee279df1e7ffef520d194f03e02e6f3faf49458af45ebacb708380b0c85
  • 4a623248ff0e862043b3b9d09660cd01d478b5e4baccf2c5cd9bd3baffb3d50a
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E7164 50 2 Dhoma

Banesë me qira

Ulpianë përballë konvikev

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0191
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2