• 0-02-04-b9bb391eca84159600cc2170cbe582f977248c963a7e0b5aa748cdc4c7714529_b5c23769
  • 0-02-04-a56598e87c14f78cf64d050517a9290c38d764de7f26eddccc2d76865c2f7e8a_36e5bf06
  • 0-02-04-2ca0f644f8d00608db87517de68696c40b45e3fddf966787498305f9caefe400_ba9d8d6c
  • 0-02-04-f6707030307b28c55919312ef895cc6b0dea6e20fb00903cfbaed5fe1fea66ff_a368118
  • 0-02-04-6132f8e6107fff1bdf73deca5fa477a840c69ba1c288b80462ead23b1a8273c0_c7f2b296
Bregu diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7170 75 3 Dhoma

Banesë me qira dhe në shitje kati-V-
Bregu diellit përball shkollës Ismail Qemali
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0194
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2