Mati 1

  • d30d24d1392a1945be1b8e8043cf7fc2c1cfc75acbaf685ff0e757a6488f6813
  • a3aa03a2f75366dfd1ac061fa20102f1d929d1867311eb9558dada5cad2d87a3
  • 6aeecab40fcdc12b2ea02f7c842c82c90bf6a968eea6eb3f832530365a0e3501
  • 10735965bf7dd92aeec09ff2841841e69dab4411e51ac2a46367a1e567005cad
  • eefd874871515d0b5cfe724891d2c451a6711dcc238a0e5cfdb66a359e47b09a
Mati 1
Banesat e Bardha Kodra e Diellit, Xheladin Hana, Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
200€  
E7177 70 3 Dhoma

Banesë me qira
Në breg diellit
Sallon me  kuzhinë,dy dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0195
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2