• 0-02-05-449aaeac7112b23d763992da19182a6eb5ef4e4e1c4d91c77fa99c0542479063_901cb062
  • 0-02-05-0043be1efd375b09f3980a4563f52afca60e4a582e5e2162174877978815ad7f_fb6d0fec
  • 0-02-05-6dfbac3ab2ebc5d5073a1057d279ac5d9e184dc3fc6a05b65c4625a391c20ece_88db1b42
  • 0-02-05-504c506fbca91c6a81f7088c0b2a12b79040119037df3297f6659213ee3adfa7_fad3a3c5
  • 0-02-05-c39a542b834642d67d7f6f4ab35d967e5897887f74970353fbd0deee800829f1_b6f42e2f
  • 0-02-05-cf95e321feb3acde6bdaf57c3c9bc7564e83282dbc649edbe491b3bb60f50336_31774861
  • 0-02-05-f14d5d42e36ea2a10ee856b09e60780a9e8d9aafcce3afb73d5d23b99b0a56a4_53ffb844
Vellushë
Vellusha, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7186 65 2 Dhoma

Banesë me qira, kati i dytë.
Rruga Ismail Dumoshi.
Sallon me kuzhine ,një dhomë gjumi,ballkon,banjo.
Shifra L-1409.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat