Vëllusha

Ndaj sipas:  

Vëllusha

Qira
250€ - Banesë

Sallon, ndaras kuzhinë, një dhomë gjumi , kati -II- pa ashensor Shifra : E13748 Tel dhe whatsapp 049 399 600- 049 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Vëllusha

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,kati i -I-Shifra: E13479Tel dhe Whatsapp+383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
70 2 Dhoma 1 Parking

Vellusha

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -I Ashensor Shifra E12793 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Vellusha

Qira
250€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhinë një dhomë gjumi kati -II- Shifra E12598 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
65 2 Dhoma

Vellusha

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0267 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
90 3 Dhoma

Vellushë

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira, kati i dytë. Rruga Ismail Dumoshi. Sallon me kuzhine ,një dhomë gjumi,ballkon,banjo. Shifra L-1409. Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 600…

Më shumë
65 2 Dhoma

Vellushë

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira, kati -II- Sallon ndaras nga kuzhina,një dhomë gjumi,banjo. Shifra 0121. Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 600 +383 49 399 700.…

Më shumë
60 2 Dhoma