• 0-02-05-71c76e1e235c44c22aab91a21bad1cf339d325b03963e7c3759340a41d7358b5_4433a2d5
  • 0-02-05-0a527cd6a44bf12c986d6b6e33a2263ae1b3b3a60a15462334e30ee0d9eb6a9d_c67c0d91
  • 0-02-05-c59d2a0c064edf3df1a294c4e5d2ee21a6daf4787eb38f55005cdb583643bdf9_2a169909
  • 0-02-05-4354ebb64c241bfb77f2d219bc4d39cbc1e83772f7c016a9888098a651ccd873_f1d22467
  • 0-02-05-8ad9b36986e664124cf5e8fe98d98564df44a9cd93b2a63ff1934211c9c4d00f_5bde79e8
Vellushë
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6875 60 2 Dhoma

Banesë me qira, kati -II-
Sallon ndaras nga kuzhina,një dhomë gjumi,banjo.
Shifra 0121.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2