• 836a5ca069bce015afe890ccf1d78c3e88fb3f8330ad1dc25eac11938688473f
  • d09837e76e79e7b9d6c4e1f46882adc1fb93f8fa62148f855c08cf9ed923e39a
  • 8c8a07514451d91557c475357b817666dfd97375f0f8487148414afbf49be86b
  • 4ea105b1f3b90ad55419406ab45443e9ce59cc6773f166d825e642182ce5d573
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E6862 40 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati perdhesë.
Mbrapa Hotel Baci.
Sallon me kuzhinë,një dhomë  gjumi,banjo.
Shifra 0123.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2