• 0-02-0a-3687963af8f26e1aa0dc3d6f77f1186544413f9aff4ee99e7c47199444a486f4_93f4d3fe
  • 0-02-0a-7295646cc9a957dccedf1c356ff81c24ef51368a4a11512ff14517d5ff43085c_89a2c214
  • 0-02-0a-03f729165fab4663e99b1ed281653388dfdca3a3db890c5460ec882f1fabe91a_ad5a36d4
  • 0-02-0a-475a2cdd23ef54ead28993af86e89a83d215b29ffc0b08924e2aead3417057c6_b2e67950
  • 0-02-0a-84af7da2171b9b0c1ad3bb0eff6c92347758e6d31bc58cd60e1cfb4c042a163a_d6233734
  • 0-02-0a-8acbb1e9616c14d6f9fb62273554ce05a56480a671a6efceb6553df23fe833d1_8202bb4c
  • 0-02-0a-fd21a8b9bbb6782a6c40b5a94d221990a3c7b93a035d1fcf6b8278a58709b79c_e393aed4
  • 0-02-0a-5967ef4a6c96245a8343fa682b299d7db3abdc043d91bdf5d603798886cd938b_4ddad51f
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E6851 80 3 Dhoma

Banesë me qira, kati -IV-
Rruga Ali Vitia-kulla III.
Sallon me kuzhine ,dy dhoma gjumi,dy ballkone,dy banjo.
Shifra M-1669.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat